Garanties en keurmerken

Bookmark and Share Wanneer je geen tijd hebt om zelf je trap te verven, kun je natuurlijk altijd een extern bedrijf inhuren. Let echter bij het inhuren van bedrijven op garanties of (betrouwbare) keurmerken. Het is uiteraard ook altijd verstandig om naar referenties te vragen.

Veel mensen kennen wel een schilder in hun directe omgeving of via via. Is dit niet het geval, dan kun je via WelkeSchilder.nl heel makkellijjk een schilder vinden. Je zoekt eerst op jouw postcode en geeft daarna aan welke criteria voor jou verder van belang zijn. De schilders die overblijven kun je direct een bericht sturen en dus een afspraak maken of om een offerte vragen.

Via onze offertemodule in samenwerking met Multiofferte.nl, kunt u snel en makkelijk een schilder vinden. U vult één keer een offerte aanvraag formulier in, waarna deze wordt verstuurd naar meerdere schilders die de gewenste dienst (trapverven) aanbieden in uw regio. Deze schilders nemen vervolgens contact met u op, met een op maat gemaakt voorstel.